EL MISTERI DELS PORCS CANTORS


La novel·la que relata el misteri gairebé real d'uns porcs que van cantar

L'autor: Roger Galofré

puntero

Roger Galofré Mercadé (Valls, Tarragona, 1961), és veterinari de professió. Va acabar la llicenciatura el 1985 i, exceptuant un parell d'experiències en la cria del llagostí i en la clínica de petits animals, ha treballat completament dedicat a l'espècie porcina. Des dels seus inicis en l'administració, passant per una període de 13 anys desenvolupant transferència tecnològica en un centre d'investigació, a fins avui, a l'assessoria privada, sempre ha estat submergit en el món del porc i la seva problemàtica. Això de escriure històries, com ell diu, "És el complement ideal a un treball tècnic. Et permet desenvolupar la part creativa i, alhora, divulgar experiències".

Després de crear diverses novel·les d'altres temàtiques, l'autor ha decidit unir la seva professió amb la seva afició i transmetre al lector, d'una manera distesa i irònica, una realitat professional poc coneguda i, per cert, amb tendència a ser menyspreada. D'aquest matrimoni ha sortit "El misteri dels porcs cantors".

Roger Galofré espera que amb aquesta novel·la s'ajudi a dignificar un sector de gran importància econòmica i d'elevat nivell professional.

info@coronelpig.com

a Montserrat Mercadé

Fotografia Pilar Agulló


© Roger Galofré